Interculturele  Zorgconsulenten Huisartsen Drechtsteden en Gorinchem.

Burgemeester de Raadtsingel 21    3311 JG  Dordrecht                              Mobiel: 0644053229  of 0634910442                                 e-mail : info@azc-dordrecht.nl Werkdagen: ma-wo en vrijdag

Het interculturele zorgteam

Ali Kaya (Turkse zorgconsulent)

Ali ondersteunt huisartsen bij de behandeling en begeleiding van patiënten met een migratie achtergrond. Hij geeft uitleg en voorlichting in Turks en/of Nederlands over ziektes, leefstijl, medicatie en behandeling. Hij werkt samen met de diëtiste ,de praktijkverpleegkundige, casemanager bij dementie en de psycholoog. Ali organiseert en verzorgt de beweeggroepen en doe ook decoördinatievan het project samen met Fatima Zohra. Ali maakt ook eenvoudigefilmpjesin het Turks over diversegezondheidsonderwerpenen plaats deze op onze Youtube kanaal Verwijzing naar Ali gebeurt via de huisarts of POH.Ali Kaya werkt op maandag, woensdag en vrijdag.

ali@azc-dordrecht.nl a.kaya@zorgmail.nl Tel:06-44053229

Fatima-Zohra Sidali

(Marokkaansezorgconsulent)


Fatima-Zohra maakt deel uit van het Interculturele Zorgteam. Samen met haar Turkse collega vervult zij een brugfunctie tussen huisarts en patiënt. Zij geeft uitleg en voorlichting in de eigen taal (Arabisch/Berbers/Nederlands) overgezondheid, opvoedingen gezondheidszorg in Nederland. Zij werkt samen met de diëtiste, de praktijkverpleegkundige, casemanager bij dementie en de psycholoog.


Samen met Ali coördineert zij het project.


Fatima-Zohra werkt op maandag.
Verwijzing naar haar gebeurt via de huisarts of POH


fatimazohra@azc-dordrecht.nl fz.sidali@zorgmail.nl Tel:06-34910442

Team zorgconsulenten huisartsen Brabant

Het project interculturele zorgconsulenten en Zorgconsulenten huisartsen Brabantzijn ondergebracht in het Achterstandsfond Zuid West Nederland. De consulenten van regio Brabantondersteunen huisartsenen praktijkondersteuner in Breda, Den Bosch, Oss, Tilburg en werken nauw samen.


Website: www.zchbrabant.nl info@zchbrabant.nl